Smart Industry

 

VSMI is een van de voorlopers in de Smart Industry in Nederland!

  

 

Met een bijzonder moderne visie leidt Rob Lentink VSMI naar de top van plaatverwerkend Nederland, waarin Strategische samenwerking met de klanten voorop blijft staan, worden op de achtergrond alle onderlinge processen Smart verbonden, wordt er gewerkt met Paperless processen zoals Shopfloor Control en VSMI Mobile.

 

 

"Rob Lentink"SMART Betekent nooit meer stoppen met ontwikkelen en verbeteren

 

  

 

Shopfloor Control

Iedere productiemedewerker bij VSMI heeft de beschikking over een Monitor met Thin Cliënt PC, waarop de medewerkers de Productieorders, bewerkingen maar ook de productietekeningen kan oproepen. Hierdoor behoren papieren orders en tekeningen tot het verleden, doordat men op deze monitoren de bewerkingen gestart en gereed gemeld worden, kan iedereen Realtime de orderstroom(Klantorders) en status volgen.

 

  

  

VSMI MOBILE

In samenwerking met onze partner is er een module ontwikkeld waarbij we met een mobiele Scanner voorraden over kunnen boeken van A naar B, onderdelen kunnen pikken voor orders, productieontvangsten, goederenontvangsten, uitbestedingsorders zetten en binnenboeken, voorraadtelling enz. Op deze manier hoeven er geen extra handelingen te gebeuren op een PC en zijn voorraden en locaties altijd up to date!

  

 

 

SPOELBAKKENPRODUCTIE

Veel processen binnen VSMI zijn SMART geoptimaliseerd, zo ook onze productieafdeling van spoelbakken is volledig LEAN en SMART geoptimaliseerd. De hoogwaardig kwalitatieve spoelbakken worden middels gerobotiseerde lasprocessen (Laserlassen en Plasmalassen) gelast,  de nabewerking en finishing wordt volledig door Robots en Cobots uitgevoerd. Ook hier zal de ontwikkeling niet stoppen, in de loop van 2018 zal ook de verlijming van strips en geluiddempende folie door Cobots geschieden. Medio 2019 zal ook het verpakken van de spoelbakken verder geautomatiseerd worden.

  

 

 

SMART WELDING FACTORY

VSMI deelt ook kennis op het gebied van lassen, samen met een aantal Branchegenoten nemen we deel aan het Fieldlab "Smart Welding Factory"

 

 

 

SMART Manufacturing Award

 

De resultaten van onze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven en is VSMI beloond met de "Smart Manufacturing Award 2018 regionaal". Deze bekroning is geheel verdiend en behoort toe aan Rob en Thea Lentink voor hun durf om te investeren in mensen, machines en gebouwen.

Afbeelding4


 

BOOST-logo-e1519378018909 

 

 Afbeelding1

 Strategische samenwerking met onze partners blijft belangrijk!

  

  

  

 

A86O0249 website
 

Shopfloor Control Monitor

  

 

scanner VSMI Mobile 

VSMI Mobile

  

 

 

A86O0072 website

Finishing Cobots

 

  

SWF-logo