Nieuws

 

Dumaco neemt partijen ABK innovent en VSMI uit Varsseveld over

21-09-2018

 

Dumaco breidt Nederlandse dekking en haar technologische en commerciële mogelijkheden uit met acquisitie van specialist in hoog-kwalitatieve producten en gecombineerd plaatwerk. Tevens zal het RVS concepten bedrijf ABK innovent worden geschaald onder Dumaco.

 

MONTFOORT, Nederland – 21 september 2018

 

ABK innovent is een commercieel merk dat haar producten voornamelijk voor de keukenbranche ontwerpt en strategisch vermarkt. De focusgroepen waarin ABK innovent zich (inter)nationaal op de markt heeft gezet zijn: Afzuigkappen, i-Cooking, spoelbakken en RVS werkbladen.

VSMI is een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale afnemers. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoog kwalitatieve producten en onderdelen vervaardigd uit vele soorten plaatwerk en verzorgt alles van ontwerp en engineering tot aan afwerking en assemblage.

“De Smart Industry principes van VSMI en ABK innovent passen helemaal binnen onze visie op de markt voor plaatbewerking,” zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. “Met deze overname breiden we niet alleen onze productiemogelijkheden uit maar zetten ook een belangrijke stap op het gebied van ketenintegratie. Wij zijn in staat om een steeds groter deel van het fabricageproces uit handen te nemen.”

Oprichter en directeur van VSMI en ABK innovent, Rob Lentink, houdt de dagelijkse leiding in handen en zal samen met het management team van Dumaco werken aan een geleidelijke integratie van VSMI en ABK innovent in de groep.

 

Over Dumaco

Dumaco is dé onafhankelijke specialist in plaatbewerking met 4 vestigingen in Nederland waar elk onderdeel telt. Wij hebben alle plaatbewerkingstechnologieën in huis en zijn in staat om vergaande, klantspecifieke oplossingen te bieden. Bij Dumaco weet u zeker dat u het optimale product snel in huis heeft.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tom Sanders

Algemeen Directeur

Dumaco

 

 Collage Dumaco